Energie besparen

Isolatie zorgt ervoor dat in de winter de warmte in huis blijft en sluit de warmte in de zomer lang buiten. Hierdoor is er minder energie nodig om het comfortabel te houden in de woning.
Er zijn verschillende manieren om de woning te isoleren, dat kan door: vloerisolatie, gevelisolatie (spouwmuur), dakisolatie en dubbelglas. Daarnaast zorgt isolatie voor een verbetering van het wooncomfort.

Kan ik dubbelglas in mijn woning krijgen?

Dat kan alleen  als wij bij uw woning onderhoud uitvoeren en als dit technisch mogelijk is. Zijn er geen bezwaren? Dan plaatsen wij het dubbelglas tijdens het uitvoeren van onderhoud aan uw woning. We vragen hiervoor geen huurverhoging.

Ik wil zonnepanelen op mijn huurwoning, hoe regel ik dat?

We doen ons best om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk huurder gebruik kunnen maken van zonnepanelen op hun huurwoning. Dat regelen wij voor u. En dat doen we op hetzelfde moment als we bij uw woning bezig gaan met schilder- of onderhoudswerkzaamheden. U ontvangt dan een aanbod van Wocozon, waarin wij u de zonnepanelen aanbieden, en u kunt lezen wat uw voordeel is met zonnepanelen. As u de overeenkomst tekent, zal Wocozon contact met u opnemen voor de installatie.

Wocozon plaatst de zonnepalen. Dat kost u niets. U betaalt aan ons het voorschot voor de opgewekte zonnestroom De zoonestroomprijs, die u gebruikt, is gegarandeerd minder dan u aan uw huidige leverancier betaalt. De opgewekte stroom die u niet gebruikt, wordt teruggeleverd aan uw endergieleverancier. U betaalt hiervoor € 0,08 en ontvangt va nuw energieleverancier een terugleververgoeding.

Wilt u niet wachten, maar direct zonnepanelen? Bel ons, Dan bekijken we samen of het mogelijk is.

Ik wil besparen op mijn energiekosten. Kan ik mijn woning laten isoleren?

Wilt u uw woning energiezuiniger maken? Dan kunt u digitaal een aanvraag doen voor isolatie van het dak en vloer via . Ook zonnepanelen dragen bij aan een lagere energierekening.

Op de website Milieu Centraal vindt u allerlei tips om zelf energie te besparen

Uw vraag is niet beantwoord of u kunt de juiste informatie niet vinden? Stel hieronder uw vraag en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.

Stel een vraag