Energie besparen

Isolatie zorgt ervoor dat in de winter de warmte in huis blijft en sluit de warmte in de zomer lang buiten. Hierdoor is er minder energie nodig om het comfortabel te houden in de woning.
Er zijn verschillende manieren om de woning te isoleren, dat kan door: vloerisolatie, gevelisolatie (spouwmuur), dakisolatie en dubbelglas. Daarnaast zorgt isolatie voor een verbetering van het wooncomfort.

Kan ik dubbelglas in mijn woning krijgen?

Dat kan alleen  als wij bij uw woning onderhoud uitvoeren en als dit technisch mogelijk is. Zijn er geen bezwaren? Dan plaatsen wij het dubbelglas tijdens het uitvoeren van onderhoud aan uw woning. We vragen hiervoor geen huurverhoging.

Ik wil besparen op mijn energiekosten. Kan ik mijn woning laten isoleren?

Wilt u uw woning energiezuiniger maken? Dan kunt u digitaal een aanvraag doen voor isolatie van het dak en vloer via de direct regelen-knop "Woningaanpassing". Ook zonnepanelen dragen bij aan een lagere energierekening. Lees hier meer over op onze pagina zonnepanelen op mijn woning

Op de website Milieu Centraal vindt u allerlei tips om zelf energie te besparen

Ik wil graag zonnepanelen op mijn woning. Hoe werkt dat?

Op onze websitepagina ‘zonnepanelen op mijn woning’ leggen we uit hoe dit werkt. U kunt hier ook het animatiefilmpje met uitleg bekijken.   

Wilt u meer informatie? Dan verwijzen we u naar de klantenservice van Wocozon. Zij helpen u graag verder. Zij zijn bereikbaar op 085-74 41 058 of stuur een mail met uw vragen naar klantenservice@wocozon.nl.

 

Uw vraag is niet beantwoord of u kunt de juiste informatie niet vinden? Stel hieronder uw vraag en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.

Stel een vraag