Garage

Wij verhuren garages en bergingen. Wij bieden ze aan via ons woningaanbod.

Veel gevraagd over Garage

Wat verandert er voor mij nu jullie de woningen aanbieden via De Woningzoeker?

Algemeen

Eigenlijk niet veel. U kunt straks met één inschrijving op meer woningen reageren. Want op de woningaanbod-pagina vindt u nu ook het aanbod van zeven andere woningcorporaties in onze regio. Dat betekent dat u via De Woningzoeker kunt reageren op een sociaal huur- of koopwoning, garage of parkeerplaats in tien gemeenten in de West Overijssel. U heeft daarvoor maar één inschrijving nodig en dus ook maar één inlogcode.

Zo ontstaat er meer keuze voor u als woningzoekende in de gehele regio. Ook zijn er meer woningzoekenden. Toch blijft de kans op een woning voor iedereen hetzelfde of neemt zelfs toe. U ziet namelijk meer woningen in meer gemeenten waarop u kunt reageren. 

En ….. SallandWonen neemt haar eigen voorrangsregelingen mee, waardoor inwoners in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte en/of haar huurders voorrang blijven krijgen op een deel van de woningen van SallandWonen. 

Wat gebeurt er als ik mijn garage/parkeerplaats heb opgezegd?

Algemeen

U krijgt van ons een bevestigingsbrief. De sleutels van een garage/berging kunt u in de betreffende brievenbus deponeren.