Uitschrijven

Het kan ook voorkomen dat u zich wilt uitschrijven als woningzoekende. Meer informatie leest u hieronder bij 'Vraag en antwoord'.

Hoe regel ik mijn uitschrijving als woningzoekende?

U kunt uw uitschrijving regelen door ons te mailen of de jaarlijkse verlenging niet te betalen. U wordt dan automatisch uitgeschreven.

Hoe kan het dat ik ben uitgeschreven als woningzoekende?

Als u een woning van ons accepteert, schrijven wij u uit. Als u uw jaarlijkse abonnement niet heeft betaald, schrijven wij u ook uit. U kunt zich weer opnieuw inschrijven als woningzoekende .

Ik ben uitgeschreven als woningzoekende. Hoe komt dat?

Wij schrijven u automatisch uit als u een woning accepteert. Ook als u de inschrijf- of verlengingskosten niet betaalt, schrijven wij u uit. Koos u ervoor om met 2 personen op een huurovereenkomst te staan en stond u beiden ingeschreven? Dan vervallen beide inschrijvingen.

Ik ben uitgeschreven als woningzoekende omdat ik niet op tijd heb betaald. Kan ik dit ongedaan maken?

Als u ons binnen 1 maand een e-mail stuur of belt, kunnen wij uw uitschrijving ongedaan maken. Reageert u niet binnen 1 maand? Dan is uw uitschrijving definitief. U kunt zich altijd opnieuw inschrijven via de direct regelen knop: 'Inschrijven'.

Uw vraag is niet beantwoord of u kunt de juiste informatie niet vinden? Stel hieronder uw vraag en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.

Stel een vraag