Nieuwbouw

Soms bouwen wij nieuwe woningen om ons bezit aan te vullen of om woningen te vervangen door duurzamere woningen. Dat kan ook gebeuren door transformatie van ons bestaande vastgoed. Onder "Onze projecten" op onze website ziet u een overzicht van onze nieuwbouwprojecten.

Hoe weet ik of jullie nieuwe woningen gaan bouwen?

Zodra de plannen in voorbereiding zijn, plaatsen we informatie over dit project op onze website, bij 'Onze projecten'. U kunt hier het project stapsgewijs volgen. We informeren via nieuwsberichten op onze website en facebookpagina over de belangrijke stappen tijdens het bouw- en verhuurproces. Wilt u van een bepaald project persoonlijk op de hoogte worden gehouden? Dan kunt u bij het project uw e-mailadres invullen.

Hoe bieden jullie nieuwbouwwoningen te huur aan?

De nieuwbouwwoningen die te huur zijn, bieden we, net als de "gewone" huurwoningen aan op onze website en op onze Facebook-pagina. In de aanbodadvertentienbsp;staat vermeld tot welke datum u kunt reageren. U kunt op de uiterste dag tot 9 uur 's morgens reageren. Uw reacties kunt u terugvinden onder "Mijn.SallandWonen" bij "Mijn reacties".

Ik wil op een nieuwbouwwoning reageren. Waar moet ik aan voldoen?

De woning moet passend zijn bij uw inkomen. Ook kan het zijn dat een woning voor een bepaalde leeftijdsgroep of doelgroep is bedoeld, dit wordt nadrukkelijk in de advertentie vermeld.

Kan ik me inschrijven voor een nieuwbouwwoning?

Nieuwbouwwoningen bieden wij net als andere huurwoningen aan via het woningaanbod op onze website en facebookpagina. U moet ook hierbij ingeschreven staan als woningzoekende, om te kunnen reageren.

Kan ik bezwaar indienen tegen nieuwbouwplannen?

Over het indienen van bezwaar vindt u meer informatie bij uw gemeente.

Wanneer krijg ik bericht over de oplevering van mijn nieuwbouw woning?

U krijgt minimaal 2 weken voor de oplevering een brief van ons waarin de datum en het tijdstip van oplevering staan.

Uw vraag is niet beantwoord of u kunt de juiste informatie niet vinden? Stel hieronder uw vraag en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.

Stel een vraag