Appartementengebouw 't Heem, Kuiperstraat

SallandWonen is bezig het woongebouw 't Heem, Kuiperstraat 2 t/m 34 in Raalte te verbeteren. De verbeteringen die doorgevoerd worden zijn gericht op de veiligheid en het geschikt maken voor langer zelfstandig thuis wonen.

Weergavetype

Kenmerken

Plaats
Raalte
Status
Afgerond
Type
Onderhoud
Projectnaam
Verbeteren en onderhoud appartementengebouw ’t Heem, Kuiperstraat

Contactpersoon

Els Vosman – woonconsulent SallandWonen –

Kantoor:            0572-348 337                    Mobiel: 06-83 17 48 30

Planning

De werkzaamheden worden in de periode september tot en met januari 2018 uitgevoerd.

De nieuwe entree zorgt samen met het onderhoud aan de gevel en de directe omgeving voor een frisse hedendaagse uitstraling. En door het opplussen kunnen de bewoners nog lang blijven wonen in hun appartement.

Concreet is de entree ruimer gemaakt en voorzien van een postkastunit en een bellenplateau voor de videofooninstallatie. De (LED)verlichting is verbeterd en er zijn enkele opstelplaatsen voor scootmobielen gemaakt. Bovendien worden de galerijen opgehoogd, zodat de toegankelijkheid van de appartementen wordt verbeterd.

Tegelijkertijd met het verbetertraject is onderhoud uitgevoerd aan het gebouw. Alle kozijnen en ander houtwerk is geschilderd en de gevels opnieuw gevoegd en gereinigd. Daarnaast zijn de CV-ketels vervangen en de gevelisolatie verbeterd. Tot slot wordt ook het straatwerk voor het gebouw gelijk gemaakt.

 

Locatie

Kuiperstraat met de huisnummers 2 tot en met 34 - even nummers