Appartementengebouw 't Heem, Kuiperstraat

SallandWonen gaat het woongebouw 't Heem, Kuiperstraat 2 t/m 34 in Raalte verbeteren. De verbeteringen die doorgevoerd worden zijn gericht op de veiligheid en het geschikt maken voor langer zelfstandig thuis wonen.

Weergavetype

Kenmerken

Plaats
Raalte
Status
In uitvoering
Type
Onderhoud
Projectnaam
Verbeteren en onderhoud appartementengebouw ’t Heem, Kuiperstraat

Contactpersoon

Els Vosman – woonconsulent SallandWonen –

Kantoor:            0572-348 337                    Mobiel: 06-83 17 48 30

Planning

De werkzaamheden worden in de periode september tot en met november 2017 uitgevoerd.

Concreet wordt de entree ruimer gemaakt en voorzien van een postkastunit en een bellenplateau voor de videofooninstallatie. De (LED)verlichting wordt verbeterd en er komen enkele opstelplaatsen voor scootmobielen. Bovendien worden de galerijen opgehoogd, zodat de toegankelijkheid van de appartementen wordt verbeterd.

Tegelijkertijd met het verbetertraject voeren we onderhoud uit aan het gebouw. Alle kozijnen en ander houtwerk wordt geschilderd en de gevels worden opnieuw gevoegd en gereinigd. Daarnaast gaan we de CV-ketels vervangen en de gevelisolatie verbeteren. Tot slot wordt ook het straatwerk voor het gebouw gelijk gemaakt. Vanwege de diversiteit aan maatregelen gaan meerdere partijen aan de slag.

De nieuwe entree zorgt samen met het onderhoud aan de gevel en de directe omgeving voor een frisse hedendaagse uitstraling. En door het opplussen kunnen de bewoners nog lang blijven wonen in hun appartement.

Locatie

Kuiperstraat met de huisnummers 2 tot en met 34 - even nummers