Nieuwbouw in Wijhe - wijk Noorder Koeslag

We gaan 11 huurwoningen bouwen in de wijk Noorder Koeslag - op woonveld M in Wijhe. 4 aan de Sterrenbos en 7 aan de Achtendeel.

Weergavetype

Kenmerken

Plaats
Wijhe
Status
In uitvoering
Type
Nieuwbouw
Projectnaam
nieuwbouw Noorder Koeslag - woonveld M

Goed Wonen 
We hebben afspraken met de gemeente Olst-Wijhe gemaakt waarbij we ook in 2019 samen richting geven aan goed wonen in Salland. Hierbij wordt ingezet op nieuwbouw van sociale huurwoningen.
Deze 11 nieuwe woningen in de wijk Noorder Koeslag in Wijhe dragen daaraan bij. 

Roosdom Tijhuis bouwt op deze locatie projectmatig woningen. SallandWonen neemt 11 woningen af voor de sociale verhuur.  In september 2019 is gestart met de bouw. De nieuwe huurders kunnen er medio 2020 wonen.

Type woningen
De woning heeft 1-laag, met een kap. En is geschikt voor een één- of twee persoonshuishouden, om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen.  

Verhuurinformatie
SallandWonen biedt de 11 woningen aan voor de verhuur via de website en facebook volgens ons gebruikelijke aanbodsysteem.

  • vanaf 25 februari tot 10 maart - 9:00 uur
  • huishoudens, met maximaal 3 personen, van alle leeftijden kunnen reageren
  • wie het langst staan ingeschreven als woningzoekende bij SallandWonen komen het eerst in aanmerking en worden uitgenodigd om de woning te bezichtigen. Daarna kunt u beslissen of u daadwerkelijk gaat huren.

Zodra we meer (verhuur) informatie hebben, zoals de huurprijs en doelgroep, plaatsen we dit op deze pagina.
Bekijk hieronder de foto's en de artist impresions van de woningen.

Locatie

Er komen 4 woningen aan de Sterrenbos en 7 aan de Achtendeel. Noorder Koeslag is een ruim opgezette wijk met veel water, groen en speelgelegenheid. Het bos en de IJssel zijn dichtbij. Fietsers en voetgangers krijgen in deze wijk extra aandacht en kunnen via diverse paden naar het centrum van Wijhe waar je uitstekende voorzieningen vindt. Ook de sport-, onderwijs-, en cultuurvoorzieningen liggen om de hoek.