Nieuwbouw in Wijhe - wijk Noorder Koeslag

We gaan 11 huurwoningen bouwen in de wijk Noorder Koeslag - op woonveld M in Wijhe.

Weergavetype

Kenmerken

Plaats
Wijhe
Status
In voorbereiding
Type
Nieuwbouw
Projectnaam
nieuwbouw Noorder Koeslag - woonveld M

VERHUURINFORMATIE en TEKENINGEN

We verwachten dat de woningen 1e helft 2020 aangeboden worden voor de verhuur, via de website en facebook volgens ons gebruikelijke aanbodsysteem. 

Zodra we meer (verhuur) informatie hebben, zoals de huurprijs en doelgroep, plaatsen we dit op deze pagina.

 

 BEGANE GROND PLATTEGRONDTEKENINGEN

 

Goed Wonen 
We hebben afspraken met de gemeente Olst-Wijhe gemaakt waarbij we ook in 2019 samen richting geven aan goed wonen in Salland. Hierbij wordt ingezet op nieuwbouw van sociale huurwoningen.
Deze 11 nieuwe woningen in de wijk Noorder Koeslag in Wijhe dragen daaraan bij. 

Roosdom Tijhuis bouwt op deze locatie projectmatig woningen. SallandWonen neemt 11 woningen af voor de sociale verhuur.  Als alles meezit, kunnen we in september 2019 starten met de bouw en kunnen de nieuwe huurders er begin 2020 wonen.

Type woningen
De woning heeft 1-laag, met een kap. En is geschikt voor een één- of twee persoonshuishouden, om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen.  

Informatie over de verhuur van de woningen en tekeningen vindt u onder het 'tabblad' VERHUURINFORMATIE EN TEKENINGEN.

Locatie

Noorder Koeslag is een ruim opgezette wijk met veel water, groen en speelgelegenheid. Het bos en de IJssel zijn dichtbij. Fietsers en voetgangers krijgen in deze wijk extra aandacht en kunnen via diverse paden naar het centrum van Wijhe waar je uitstekende voorzieningen vindt. Ook de sport-, onderwijs-, en cultuurvoorzieningen liggen om de hoek.