Nieuwbouw in Wijhe - wijk NoorderKoeslag

We gaan 11 huurwoningen bouwen in de wijk NoorderKoeslag - op woonveld M in Wijhe.

Weergavetype

Kenmerken

Plaats
Wijhe
Status
In voorbereiding
Type
Nieuwbouw
Projectnaam
nieuwbouw NoorderKoeslag - woonveld M

VERHUURINFORMATIE

We verwachten dat de woningen 1e helft 2020 aangeboden worden voor de verhuur, via de website en facebook volgens ons gebruikelijke aanbodsysteem. 

Zodra we de plattegrondtekeningen hebben en meer (verhuur) informatie, zoals de huurprijs, doelgroep plaatsen we dit op deze pagina.

 

 

Goed Wonen 
We hebben afspraken met de gemeente Olst-Wijhe gemaakt waarbij we ook in 2019 samen richting geven aan goed wonen in Salland. Hierbij wordt ingezet op nieuwbouw van sociale huurwoningen.
Deze 11 nieuwe woningen in de wijk Noorder Koeslag in Wijhe dragen daaraan bij. 

Roosdom Tijhuis bouwt op deze locatie projectmatig woningen. SallandWonen neemt 11 woningen af voor de sociale verhuur.  Als alles meezit, kunnen we in september 2019 starten met de bouw en verwachten we dat het 8 maand later klaar is.

Type woningen
De woning heeft 1-laag, met een kap. En is geschikt voor een één- of twee persoonshuishouden, om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen.  

Informatie over de verhuur van de woningen vindt u onder het 'tabblad' VERHUURINFORMATIE.

Locatie

NoorderKoeslag is een ruim opgezette wijk met veel water, groen en speelgelegenheid. Het bos en de IJssel zijn dichtbij. Fietsers en voetgangers krijgen in deze wijk extra aandacht en kunnen via diverse paden naar het centrum van Wijhe waar je uitstekende voorzieningen vindt. Ook de sport-, onderwijs-, en cultuurvoorzieningen liggen om de hoek.