Onderhoud Boskamp

SallandWonen gaat in 2018/2019 in de Bloemenbuurt van Boskamp bij 38 woningen onderhoud uitvoeren. Naast het onderhoud aan de woningen kijken we ook naar de leefbaarheid in de Bloemenbuurt. Wij willen daarbij samen optrekken met de gemeente Olst-Wijhe.

Weergavetype

Kenmerken

Plaats
Boskamp
Status
In voorbereiding
Type
Onderhoud
Projectnaam
Groot Onderhoud Boskamp

Planning

2017:  enquetes

februari 2018: inspecties van de 38 woningen 

Contactpersoon

Els Vosman - woonconsulent SallandWonen - 0572-348 348 - woonconsulenten@sallandwonen.nl 

Enquête

Omdat we graag horen wat de bewoners van hun woning en de woonomgeving vinden, hebben we in 2017 in samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe een enquête gehouden. Met de uitkomsten van deze enquête kunnen we de plannen verder uitwerken.

Inspecties
Om te kunnen bepalen welke maatregelen aan de 38 huurwoningen moeten worden uitgevoerd, gaan wij de huidige staat van deze woningen in beeld brengen. Dit doen we op afspraak met de huurders tussen 14 en 21 februari, waarbij ook steekproefsgewijs bij enkele woningen in de voor- en achtergevel een steen uit de gevel wordt gehaald.

Om de schoorsteen te inspecteren is er een hoogwerker nodig. In de periode van 14 tot en met 23 februari worden op één dag alle schoorstenen geïnspecteerd.

De inspecties worden uitgevoerd door enkele medewerkers van Bouwbedrijf Mateboer. Zij zijn herkenbaar aan het kobaltblauwe werkhesje met de logo’s van SallandWonen en Mateboer en zij kunnen zich legitimeren. Vraag hier gerust naar. We hopen op deze manier bij te dragen aan uw veiligheidsgevoel. Twijfelt u? Neem direct contact op met ons via 0572-348 348.

Vervolg
Later informeren wij de huurders over de uit te voeren werkzaamheden aan hun woning en de planning van deze werkzaamheden.

Locatie

Het gaat om de straten:

  • Begoniastraat
  • Dahliastraat
  • Geraniumstraat
  • Hyacinthstraat