Schilderwerk en verduurzamen in Heino

Elk jaar is een bepaald deel van onze woningen aan de beurt voor schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Vooraf bekijken we wat er precies nodig is en of het mogelijk is om ook enkele duurzaamheidsmaatregelen uit te voeren. In Heino zijn de onderstaande woningen in 2020 aan de beurt.

Weergavetype

Kenmerken

Plaats
Heino
Status
In uitvoering
Type
Onderhoud
Projectnaam
Schilderen en duurzaamheidsmaatregelen

Eerst inspecteren ter voorbereiding op de werkzaamheden
Wanneer uw woning in 2020 aan de beurt is, heeft u begin dit jaar een brief van SallandWonen gekregen, dat aan uw woning onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Hierin is aangegeven welk (onderhouds-)bedrijf de inspecties komt uitvoeren. 

We komen schilderen 
De inspecties zijn afgerond en we hebben een planning gemaakt van de uit te voeren werkzaamheden. De bedrijven hebben opdracht gekregen om het uit te gaan voeren. 

Maar toen kwam het Corona-virus! 
Met de vraag: "Gaan we nu wel of niet in uitvoering?"
We overleggen per project met de uitvoerende onderhoudsbedrijven welke onderhoudswerkzaamheden wel door kunnen gaan en welke we op een later moment gaan doen.

Als we bij uw woning onderhoud gaan uitvoeren dan is dat aan de buitenkant van uw woning, aangepast op de preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Lees hier wat onze maatregelen zijn. 

Locatie

In Heino zijn de volgende woningen aan de beurt voor schilderwerk/-onderhoud in 2020

Sterappel 2-15, Haere 2-16, Kloostermanshof 1-23, Meidoorn 25-39, Kon. Julianastr. 9-17,