Schilderwerk Olst - 52 woningen Kortricklaan

Lenferink, Schilders, Afbouw - en Vastgoedonderhoud voert in opdracht van SallandWonen schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden uit aan de buitenzijde van de onderstaande adressen.

Weergavetype

Kenmerken

Plaats
Olst
Status
In uitvoering
Type
Onderhoud
Projectnaam
Schilderwerk 52 woningen Kortricklaan Olst

Communicatie met huurders:
De huurder ontvangt een brief van SallandWonen dat Lenferink als voorbereiding op het uitvoeren van het werk een afspraak met de huurder maakt om deuren en ramen in te komen meten.  
Ruim van de tevoren ontvangt u een informatiebrief met een concept planning waarin aangegeven is in welke periode welk soort onderhoudswerkzaamheden worden verricht.
Een week van tevoren, voordat de schilders daadwerkelijk bij uw woning starten, ontvangt u de ‘We komen uw woning schilderen-kaart’ in de bus. Hierop staat wat we van u verwachten en waar u terecht kunt voor vragen.

Inspecties vooraf
Als het nodig is dat, ter voorbereiding op een onderhoud- of duurzaamheidsproject, uitgebreide inspecties moeten worden uitgevoerd, dan informeren we de huurders persoonlijk hierover. Tevens plaatsen we een nieuwsbericht op de website en op facebook welk bedrijf voor welke inspecties, wanneer in de wijk komt. Deze inspecteurs zijn altijd herkenbaar aan de SallandWonen-blauwe hesjes en kunnen zich legitimeren met een SallandWonen-ID-pas.

Twijfelt u over de bevoegdheid van deze medewerkers? Neem dan contact op met SallandWonen.

Locatie

 Kortricklaan Olst – 52 woningen - even nummers 2 t/m 52 en 74 t/m 88 en 94 t/m 128