Schilderwerk Raalte - Marktstr, Elzenln, Esstr, Kastanjeln, Beukensingel

In 2019 gaan we schilder- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de woningen van onderstaande adressen. Hierbij bekijken we ook of het nodig is om enkele duurzaamheidsmaatregelen uit te voeren.

Weergavetype

Kenmerken

Plaats
Raalte
Status
In voorbereiding
Type
Onderhoud
Projectnaam
Schilderen en duurzaamheidsmaatregelen

Eerst inspecteren ter voorbereiding op de werkzaamheden
De huurder heeft een brief van SallandWonen ontvangen dat we als voorbereiding op deze werkzaamheden eerst inspecties gaan uitvoeren. De inspecteur zal hiervoor de tuinen moeten betreden, maar ook binnen moeten zijn.

SallandWonen geeft het schildersbedrijf opdracht om deze inspecties uit te voeren. Een medewerker van dit bedrijf is herkenbaar aan een blauw SallandWonen-hesje en kan zich legitimeren met een pasje/brief om aan te tonen dat hij in opdracht van SallandWonen werkt. 

Start en planning werkzaamheden
Zodra de inspectie is afgerond, maken we een planning van de uit te voeren werkzaamheden. De huurder wordt hierover op tijd ingelicht.  

Locatie

De woningen Marktstraat 25-63, Elzenlaan 10-16, Esstraat 2-36, 24+24a -7+7a , Kastanjelaan 35-53, Beukensingel 50-70 vallen binnen het schilderwerksproject dat uitgevoerd wordt door: Hemink Groep met inspecties in februari 2019.

 

 

.