Schilderwerk woningen Wijhe-dorp

Grobbee Onderhoud(t) Vastgoed voert in opdracht van SallandWonen schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden uit aan de buitenzijde van de onderstaande adressen. Bij die woningen waar dit mogelijk en nodig is, passen we tegelijkertijd duurzame maatregelen toe en/of worden zonnepanelen op het dak geplaatst.

Weergavetype

Kenmerken

Plaats
Wijhe
Status
In uitvoering
Type
Onderhoud
Projectnaam
Schilderwerk Wijhe dorp

Communicatie met de huurders
U ontvangt als huurder ruim van de tevoren een informatiebrief met een concept planning waarin aangegeven is in welke periode welk soort onderhoudswerkzaamheden worden verricht. Een week van tevoren, voordat de schilders daadwerkelijk bij uw woning starten, ontvangt u de ‘We komen uw woning schilderen-kaart’ in de bus. Hierop staat wat we van u verwachten en waar u terecht kunt voor vragen.

Inspecties vooraf
Als het nodig is dat, ter voorbereiding op een onderhoud- of duurzaamheidsproject, uitgebreide inspecties moeten worden uitgevoerd, dan informeren we de huurders persoonlijk hierover. Tevens plaatsen we een nieuwsbericht op de website en op facebook welk bedrijf voor welke inspecties, wanneer in de wijk komt. Deze inspecteurs zijn altijd herkenbaar aan de SallandWonen-blauwe hesjes en kunnen zich legitimeren met een SallandWonen-ID-pas.

Twijfelt u over de bevoegdheid van deze medewerkers? Neem dan contact op met SallandWonen.

Locatie

Nieuwendijk:  2 en 4

Paasweide: 1 t/m 28  (even en oneven nummers)

Broekslag:  even nummers:  4-6-8 en 12-14-16 

Willem de Zwijgerlaan: even nummers: 14 tot en met 30