Nieuws

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de eerste sociale huurwoningen in Heino en Wijhe werden opgeleverd. SallandWonen viert dit jaar dat er al 100 jaar Sallanders wonen in haar huurwoningen.

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de eerste sociale huurwoningen in Heino en Wijhe werden opgeleverd. SallandWonen viert dit jaar dat er al 100 jaar Sallanders wonen in haar huurwoningen.

Woningcorporaties en de Woonbond komen in actie tegen de belastingdruk bij woningcorporaties. Ook regio Salland merkt de gevolgen van de oplopende heffingen. Dit jaar betaalt SallandWonen € 9 miljoen euro aan belastingen. Geld dat niet gebruikt kan...

De komende maanden inspecteert SallandWonen in verschillende wijken haar woningen.

In Wijhe kunnen 11 huishoudens volgend jaar een mooie nieuwe plek krijgen om te huren. SallandWonen laat 11 woningen bouwen voor 1- en 2-persoonshuishoudens voor de sociale verhuur in de wijk Noorder Koeslag. Hiermee draagt ze bij aan haar...

SallandWonen werkt voortdurend aan het realiseren van betaalbaar en duurzaam wonen voor mensen die daar zelf minder goed in kunnen voorzien. Onze huurders staan hierbij centraal. We hebben mooie resultaten bereikt in 2018. Bekijk de resultaten in de...

SallandWonen is volop bezig met de verbouw van het voormalige kantoorgebouw aan de Botermakerstraat, bekend als 'de Werfhorst'. Ons plan is om er 14 duurzame huurappartementen van te maken.

SallandWonen volgt het sociaal huurakkoord bij de uitvoering van de jaarlijkse huurverhoging van 2019. “Wij vinden betaalbaar huren één van onze belangrijkste doelstellingen”, zegt Marijke Kool, directeur-bestuurder van SallandWonen...

De bouwkeet is weg, de stijgers zijn verdwenen en de rust is teruggekeerd in Boskamp. De bewoners van de huurwoningen in Boskamp zijn tevreden over het verloop van het grootschalige onderhoud aan hun woning.

Van 15 t/m 18 april verricht Vitens onderhoud aan de waterleidingen in Olst. Tijdens de werkzaamheden kan uw waterdruk lager zijn en het water een bruine kleur hebben. Bruin water is niet schadelijk voor uw gezondheid.

Bent u natuurliefhebber en wilt u de beschermde vogels in uw buurt helpen? Doe mee! Meld u aan via vrijwilliger@sallandwonen.nl

Het komt in deze maanden weer regelmatig voor dat onze medewerkers of mensen die in opdracht van SallandWonen inspecties uitvoeren in de wijk. Dan denkt u misschien: 'wat doen die mannen toch?' En hoe weet ik dat ze van SallandWonen zijn?

De inspecteurs van ECO Tierra voeren van 22 februari tot 4 maart inspecties uit in de straat De Maten (11-128) in Raalte. Dit is nodig ter voorbereiding op het onderhoud aan de woningen in deze wijk.   De medewerker van dit bedrijf is...

SallandWonen maakt werk van veilig wonen. Dat dragen we uit in een artikel in Raalte Koerier, maar er is ook veel informatie te vinden op onze website.

In 2019 willen we over verschillende onderwerpen de input van ons klantenpanel vragen. Vindt u het ook leuk om lid te worden van ons klantenpanel?

In 2019 zijn we van plan Groot Onderhoud uit te voeren aan een groot aantal woningen in de wijk Westdorp. Ter voorbereiding daarop gaan onze medewerkers en die van de aannemer daarom in de maand januari 2019 de conditie van deze woningen...

Wij willen graag weten hoe klanten onze dienstverlening ervaren. De komende periode kunt u via de mail een verzoek ontvangen om aan te geven of u tevreden bent over onze manier van werken.

Wonen in de Werfhorst is weer een stapje dichterbij, nu SallandWonen het ontwerp voor de verbouwing van het kantoorgebouw de Werfhorst in het centrum van Raalte bekend heeft gemaakt.

Nu het onderhoudsproject in Den Nul zo goed als klaar is zijn wij vorige week in Boskamp gestart met groot onderhoud in de Bloemenbuurt.

SallandWonen gaat in al haar woningen de rookmelders controleren. Voldoen de rookmelders niet aan de door de woningstichting gestelde eisen, dan worden ze vervangen. Heeft een woning geen rookmelders, dan worden deze alsnog geplaatst.