Nieuws

De komende maanden inspecteert SallandWonen in verschillende wijken haar woningen.

Voor spoedklachten belt u met 0572 348 348. U wordt dan doorverbonden met onze servicemeldkamer. Zij helpen u graag verder. Wist u dat u veel zaken 24/7 zelf kunt regelen op onze website? Kijk op www.sallandwonen.nl

Een inspecteur gaat in de Goudenregen in Heino de daken van de bergingen inspecteren. Iedere berging moet ook van binnen worden bekeken. De bewoners hebben hierover bericht gehad.  Wanneer en waaraan herkent u de inspecteur? De inspectie...

Per 1 januari 2019 kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de flexwerkruimte en de vergaderzalen van OP1 in het Kulturhus Raalte. SallandWonen heeft besloten te stoppen met deze activiteiten.

In oktober starten we met onderhoud aan 38 woningen op de Boskamp. De woningen krijgen extra isolatie en een toilet op de verdieping. Dat maakt ze comfortabeler, terwijl de woonlasten dalen. De meeste krijgen een nieuwe dak, inclusief zonnepanelen.

Van een huurder van het Willem Stoltehof ontvingen wij een Stöppelhaene-gedicht met een mooie boodschap. We willen deze graag met jullie delen.

We beseffen dat de hitte nu toch wel echt doordringt in uw woning, maar helaas kunnen ook wij dat niet direct oplossen. Wel hebben we enkele tips voor u om het huis en 't hoofd koel te houden: Schaf een ventilator aan of een airco; plaats...

Momenteel hebben wij meerdere garages te huur in zowel Raalte als Wijhe. Huurprijzen liggen tussen de € 56,- en € 66,55 per maand. Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met de afdeling Verhuur, via telefoonnummer 0572 348 348.

Oppassen: er gaan bedrieglijk echt lijkende e-mails van 'MijnOverheid' rond, waarmee wordt geprobeerd de DigiD van ontvangers te achterhalen.

Vanaf 25 mei treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels. Het doel van deze privacyregels is om uw persoonsgegevens beter te beschermen. Op basis daarvan hebben ook wij ons privacybeleid...

Aanstaande maandag 21 mei zijn wij gesloten. Op dinsdag 22 mei staan wij weer voor u klaar. Wilt u meer informatie? Klik dan door.

U huurt een woning van SallandWonen met een tuin. Als huurder houdt u uw tuin natuurlijk netjes bij. Want een goed onderhouden tuin is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor de buurt. Hieronder leest u wat wij van u verwachten als het gaat om...

In het online-magazine 'Waarde maken uit leegstand' van Platform 31 - kennis van stad en regio - staat een artikel over Hart van Heino - nieuw leven voor oud gemeentehuis.

Wij willen graag weten hoe klanten onze dienstverlening ervaren. De komende periode kunt u via de mail een verzoek ontvangen om aan te geven of u tevreden bent over onze manier van werken.

Wellicht goed om te weten dat Humanitas Raalte er ook is voor jongeren met financiële problemen. Humanitas is nu eenvoudig te bereiken via hun vernieuwde website en ook via Facebook en Twitter! Lees meer hierover in het bericht van Humanitas Raalte...

Op 26 en 27 maart ontvingen de huurders van de 22 nieuwe appartementen in plan Burgemeesterkwartier in Raalte de sleutels van SallandWonen. Na vele jaren van plannen maken en afwachten gaat er nu gewoond worden op deze prachtige plek.

Het kantoorgebouw aan de Botermakerstraat, onder Raaltenaren bekend als ‘de Werfhorst’, krijgt een nieuwe bestemming. Woningstichting SallandWonen koopt het gebouw, om er 14 appartementen in te realiseren. Daarmee geeft zij invulling aan haar...

Buren, die hebben we allemaal. Een goede buur is soms beter dan een verre vriend, zegt men zo gemakkelijk. Zo kun je nog eens iets voor elkaar betekenen en veel mensen vinden het bijdragen aan het leefbaarheidsgevoel in de wijk.

Om te kunnen bepalen welke maatregelen aan 38 huurwoningen precies moeten worden uitgevoerd, gaan wij de huidige staat van deze woningen in beeld brengen.

Door de storm zijn we gisteren telefonisch niet stabiel bereikbaar geweest. Inmiddels is het probleem opgelost, waardoor we u weer persoonlijk te woord kunnen staan.

Huurders van SallandWonen hoeven zich geen zorgen te maken.

Die vanuit Wocozon samen met SallandWonen zorgt voor een optimale communicatie met huurders en klantwaarde hoog in het vaandel heeft staan! Ben jij een flexibele communicatieve medewerk(st)er met een klantgerichte instelling, solliciteer dan nu!

Eén maal per jaar laat SallandWonen de dakgoten van alle huurwoningen schoonmaken. Ook in 2018.

Op 29 november hebben SallandWonen en de huurdersorganisaties Huurdersvereniging Salland (HVS) en Huurdersbelangen Salland (HBSalland) de samenwerking bekroond met het ondertekenen van samenwerkingsovereenkomsten.

De Aedes-benchmark 2017 bestaat uit vijf prestatievelden: Huurdersoordeel, Bedrijfslasten, Duurzaamheid, Onderhoud & verbetering, en Beschikbaarheid & betaalbaarheid.

De bouw van woningen op locatie 'Burgemeesterkwartier' in Raalte heeft vertraging opgelopen. Door tekort aan bouwpersoneel zijn de huurwoningen en -appartementen niet eerder gereed dan volgend jaar februari. ...

Op 8 november hebben we de 1000ste huurder met zonnepanelen op de woning extra in het zonnetje gezet. Ze ontvingen een cheque ter waarde van een jaar lang gratis zonnestroom! Het is fantastisch dat zoveel huurders van SallandWonen hebben gekozen...

Hoe gaat SallandWonen het comfort van de woningen verbeteren, de woonlasten betaalbaar houden en de Co2 uitstoot reduceren? Dat staat in ons nieuwe duurzaamheidsbeleid: De duurzame reis van SallandWonen.

Wie na de bouwvak door Raalte rijdt, heeft grote kans een reclamebord van SallandWonen tegen te komen. Op meerdere plekken start de corporatie namelijk met nieuwe projecten. Daarmee geeft zij invulling aan haar missie: duurzaam en betaalbaar wonen...

Afgelopen dinsdag tekenden Marijke Kool namens SallandWonen Raalte en Roel Mateboer namens Mateboer Bouw B.V. de overeenkomst voor de uitvoering van het groot onderhoud van 110 woningen in de wijk Langkamp te Raalte.

Op 21 augustus jongstleden is gestart met onderhoudsschilderwerk van 58 woningen aan de Wilgensingel in Raalte. Het schilderwerk wordt uitgevoerd door de Hemink Groep uit Holten. Volgens planning wordt dit project in week 48 van dit jaar afgerond.

  • 1
  • 2