Nieuws

De bouwkeet is weg, de stijgers zijn verdwenen en de rust is teruggekeerd in Boskamp. De bewoners van de huurwoningen in Boskamp zijn tevreden over het verloop van het grootschalige onderhoud aan hun woning.

Van 15 t/m 18 april verricht Vitens onderhoud aan de waterleidingen in Olst. Tijdens de werkzaamheden kan uw waterdruk lager zijn en het water een bruine kleur hebben. Bruin water is niet schadelijk voor uw gezondheid.

Bent u natuurliefhebber en wilt u de beschermde diersoorten in uw buurt helpen? Doe mee! Meld u aan via vrijwilliger@sallandwonen.nl

Het komt in deze maanden weer regelmatig voor dat onze medewerkers of mensen die in opdracht van SallandWonen inspecties uitvoeren in de wijk. Dan denkt u misschien: 'wat doen die mannen toch?' En hoe weet ik dat ze van SallandWonen zijn?

De inspecteurs van ECO Tierra voeren van 22 februari tot 4 maart inspecties uit in de straat De Maten (11-128) in Raalte. Dit is nodig ter voorbereiding op het onderhoud aan de woningen in deze wijk.   De medewerker van dit bedrijf is...

SallandWonen maakt werk van veilig wonen. Dat dragen we uit in een artikel in Raalte Koerier, maar er is ook veel informatie te vinden op onze website.

In 2019 willen we over verschillende onderwerpen de input van ons klantenpanel vragen. Vindt u het ook leuk om lid te worden van ons klantenpanel?

In 2019 zijn we van plan Groot Onderhoud uit te voeren aan een groot aantal woningen in de wijk Westdorp. Ter voorbereiding daarop gaan onze medewerkers en die van de aannemer daarom in de maand januari 2019 de conditie van deze woningen...

Wij willen graag weten hoe klanten onze dienstverlening ervaren. De komende periode kunt u via de mail een verzoek ontvangen om aan te geven of u tevreden bent over onze manier van werken.

Wonen in de Werfhorst is weer een stapje dichterbij, nu SallandWonen het ontwerp voor de verbouwing van het kantoorgebouw de Werfhorst in het centrum van Raalte bekend heeft gemaakt.

Nu het onderhoudsproject in Den Nul zo goed als klaar is zijn wij vorige week in Boskamp gestart met groot onderhoud in de Bloemenbuurt.

SallandWonen gaat in al haar woningen de rookmelders controleren. Voldoen de rookmelders niet aan de door de woningstichting gestelde eisen, dan worden ze vervangen. Heeft een woning geen rookmelders, dan worden deze alsnog geplaatst.

Afgelopen donderdag 18 oktober organiseerde SallandWonen haar twee-jaarlijkse belanghoudersbijeenkomst. Dit keer met het thema: 'Dienstverlening' . In Olst gingen we in gesprek met huurders en partners over de kracht van goede...

De komende maanden inspecteert SallandWonen in verschillende wijken haar woningen.

Voor spoedklachten belt u met 0572 348 348. U wordt dan doorverbonden met onze servicemeldkamer. Zij helpen u graag verder. Wist u dat u veel zaken 24/7 zelf kunt regelen op onze website? Kijk op www.sallandwonen.nl

Een inspecteur gaat in de Goudenregen in Heino de daken van de bergingen inspecteren. Iedere berging moet ook van binnen worden bekeken. De bewoners hebben hierover bericht gehad.  Wanneer en waaraan herkent u de inspecteur? De inspectie...

Per 1 januari 2019 kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de flexwerkruimte en de vergaderzalen van OP1 in het Kulturhus Raalte. SallandWonen heeft besloten te stoppen met deze activiteiten.

In oktober starten we met onderhoud aan 38 woningen op de Boskamp. De woningen krijgen extra isolatie en een toilet op de verdieping. Dat maakt ze comfortabeler, terwijl de woonlasten dalen. De meeste krijgen een nieuwe dak, inclusief zonnepanelen.

Van een huurder van het Willem Stoltehof ontvingen wij een Stöppelhaene-gedicht met een mooie boodschap. We willen deze graag met jullie delen.

We beseffen dat de hitte nu toch wel echt doordringt in uw woning, maar helaas kunnen ook wij dat niet direct oplossen. Wel hebben we enkele tips voor u om het huis en 't hoofd koel te houden: Schaf een ventilator aan of een airco; plaats...

Oppassen: er gaan bedrieglijk echt lijkende e-mails van 'MijnOverheid' rond, waarmee wordt geprobeerd de DigiD van ontvangers te achterhalen.

Vanaf 25 mei treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels. Het doel van deze privacyregels is om uw persoonsgegevens beter te beschermen. Op basis daarvan hebben ook wij ons privacybeleid...

Aanstaande maandag 21 mei zijn wij gesloten. Op dinsdag 22 mei staan wij weer voor u klaar. Wilt u meer informatie? Klik dan door.

U huurt een woning van SallandWonen met een tuin. Als huurder houdt u uw tuin natuurlijk netjes bij. Want een goed onderhouden tuin is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor de buurt. Hieronder leest u wat wij van u verwachten als het gaat om...

  • 1
  • 2