Hoe herkent u onze medewerkers?

Het komt in deze maanden weer regelmatig voor dat onze medewerkers of mensen die in opdracht van SallandWonen inspecties uitvoeren in de wijk. Dan denkt u misschien: 'wat doen die mannen toch?' En hoe weet ik dat ze van SallandWonen zijn?

SallandWonen wil dat haar medewerkers herkenbaar zijn tijdens hun werk in de wijk.
Daarom dragen alle medewerkers en de mensen die namens SallandWonen in de wijk werken, zichtbaar het logo van SallandWonen. Dit kan op een bedrijfsjas zijn, een (blauw)hesje, tas, auto en/of ID-kaart.

We hopen op deze manier bij te dragen aan uw veiligheidsgevoel. U ziet direct dat SallandWonen in uw wijk actief is en kunt ons meteen aanspreken. Een medewerker van SallandWonen kan altijd een SallandWonen-ID-kaart tonen.  

Maar het komt ook voor dat SallandWonen in bepaalde wijken uitgebreide inspecties door een ander bedrijf laat uitvoeren. Vaak ter voorbereiding op een onderhoud- of duurzaamheidsproject of voor de Flora- en faunawet. Ook deze medewerkers zijn dan herkenbaar aan de SallandWonen-blauwe hesjes en kunnen zich legitimeren met een pas of brief van SallandWonen, vermeld staat waar en wanneer dit bedrijf in opdracht van SallandWonen de inspecties uitvoert. 

Vraag hier gerust naar. Twijfelt u? Laat hen dan niet binnen en neem direct contact op met ons via 0572-348 348.

Daarnaast informeren we op de website (en facebook) in welke periode en waar grote inspecties worden uitgevoerd. 
In februari worden uitgebreide inspecties uitgevoerd in de wijk: Westdorp in Raalte  
en ter voorbereiding op het onderhoud in 2019 in Raalte project 1 en Raalte project 2 , in Heeten-Stevenskamp en Heeten project 2 , in Broekland Overzicht