Inspectie in de wijk

De komende maanden inspecteert SallandWonen in verschillende wijken haar woningen.

De komende maanden inspecteert SallandWonen in verschillende wijken haar woningen. Om te kunnen bepalen welk onderhoud er de komende jaren aan de buitenkant van de woningen nodig is, voeren we zogenaamde conditiemetingen uit. Hierbij bekijken we de kwaliteit van verschillende onderdelen aan de buitenkant van de woningen. Hierbij kunt u denken aan het schilderwerk, het dak en het voegwerk. De huidige kwaliteit van deze onderdelen bepaalt wanneer de volgende onderhoudsbeurt nodig is.

We hebben het bedrijf Nibag opdracht gegeven deze conditiemetingen uit te voeren. De heer Davy Ketels van Nibag is in de maanden oktober tot en met december actief in verschillende wijken en buurtdorpen van de gemeente Raalte en gemeente Olst-Wijhe. Hij bekijkt de woningen van de buitenkant en hoeft hiervoor niet bij de huurder naar binnen. Hij is herkenbaar aan het ‘SallandWonen-hesje’ en kan zich legitimeren met een Identiteitskaart van SallandWonen om aan te tonen dat hij in opdracht van SallandWonen inspecties uitvoert.

De heer Davy Ketels van Nibag

Heeft u vragen of twijfels over de bevoegdheid van de medewerker?
Neemt dan contact op met Martin Wichers Schreur van SallandWonen. Hij is van maandag tot en met donderdag te bereiken via telefoonnummer 0572 - 348 348.

 

Overzicht