Inspectie in de wijk

De komende maanden inspecteert SallandWonen in verschillende wijken haar woningen.

De komende maanden inspecteert SallandWonen in verschillende wijken haar woningen. Om te kunnen bepalen welk onderhoud er de komende jaren aan de buitenkant van de woningen nodig is, voeren we zogenaamde conditiemetingen uit. Hierbij bekijken we de kwaliteit van verschillende onderdelen aan de buitenkant van de woningen. Hierbij kunt u denken aan het schilderwerk, het dak en het voegwerk. De huidige kwaliteit van deze onderdelen bepaalt wanneer de volgende onderhoudsbeurt nodig is.

We hebben het bedrijf Nibag opdracht gegeven deze conditiemetingen uit te voeren. De heer Janse van Nibag is in de maanden juni tot en met oktober actief in verschillende wijken van Raalte en Olst/Wijhe. Hij bekijkt de woningen van de buitenkant en hoeft hiervoor niet bij de huurder naar binnen. Hij is herkenbaar aan het ‘SallandWonen-hesje’ en heeft een brief van SallandWonen bij zich om aan te tonen dat hij in opdracht van SallandWonen inspecties uitvoert.

 

De heer Krijn Janse van Nibag

Heeft u vragen of twijfels over de bevoegdheid van de medewerker?
Neemt dan contact op met Martin Wichers Schreur van SallandWonen. Hij is van maandag tot en met donderdag te bereiken via telefoonnummer 0572 - 348 348.

 

Overzicht