Start onderhoud Boskamp

Nu het onderhoudsproject in Den Nul zo goed als klaar is zijn wij vorige week in Boskamp gestart met groot onderhoud in de Bloemenbuurt.

Wij zijn op 29 oktober jongstleden aan de slag gegaan in de Bloemenbuurt in Boskamp. In deze wijk gaan wij onderhoud uitvoeren aan 37 woningen. Tegelijkertijd worden de woningen duurzamer gemaakt, door het optimaal isoleren van de woningen.

Aan de daken, gevels en kozijnen wordt onderhoud uitgevoerd. Veel daken worden compleet vernieuwd en voorzien van isolatie, de spouwmuren worden geïsoleerd en het enkel glas wordt vervangen door dubbel glas. Om het binnenklimaat te verbeteren wordt er een mechanisch ventilatiesysteem aangebracht. Bij veel woningen worden de badkamer en het toilet aangepakt. Waar mogelijk wordt de nieuwe badkamer voorzien van een toilet. Hierdoor kunnen bewoners langer zelfstandig in hun woning blijven wonen. Al deze maatregelen geven de woning meer comfort maar leveren ook energiebesparing op. Daarnaast krijgen de meeste woningen zonnepanelen waarmee op een duurzame manier energie wordt opgewekt.

Dit onderhoudsproject voeren wij uit in samenwerking met aannemer Mateboer Bouw B.V.

Voor meer informatie over dit project klikt u hier.

Overzicht