We inspecteren vanaf half augustus enkele woongebouwen

Dit doen we de aankomende maanden bij de woongebouwen: Weydeblick aan de Aalscholver in Raalte, Stevenskamp in Heeten en Boskamp 19 a t/m 19h in Boskamp.

Waar voeren we inspecties uit?
Bij de woongebouwen de Weydeblick aan de Aalscholver in Raalte, aan de wooncomplexen aan de Stevenskamp in Heeten en aan het woongebouw Boskamp 19 a t/m 19h in Boskamp gaat SallandWonen de aankomende (zomer)maanden inspecties uitvoeren.

Hoe herkent u de inspecteurs?
De medewerkers van Alpha Consultancy gaan dit in de komende maanden voor ons doen. Dat wordt gedaan door de heren Robert Weelink en/of Jaco Kroesbergen. Zij dragen voor de herkenbaarheid een blauw hesje van SallandWonen en ze kunnen zich legitimeren. Vraag hen ernaar.

Belt u gerust bij twijfel of wantrouw naar SallandWonen. 

Waarom voeren we inspecties uit?
Dit doen we om het huidige energielabel van deze woongebouwen en appartement te bepalen. Hierdoor kunnen wij de mogelijkheden onderzoeken om de isolatiewaarde van het gebouw te verbeteren. Hiervoor worden de buitenkant van de gebouwen bekeken en zal steekproefsgewijs bij enkele woningen naar binnen moeten om de woning in te meten en de installaties te beoordelen. De bewoners hebben hiervan persoonlijk bericht ontvangen. 

 

Overzicht