Het Coronavirus en onze maatregelen

Wij verscherpen de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Persoonlijk contact vermijden wij zoveel mogelijk en werken daarom alleen nog op afspraak.

Het is niet mogelijk om binnen te lopen bij ons op kantoor. 

Natuurlijk kunt u ons nog steeds mailen of bellen. Wij staan u graag te woord. Bel ons op: 0572 348 348 of mail naar klantencentrum@sallandwonen.nl

We zetten de maatregelen voor u op een rijtje:

We willen het besmettingsgevaar zoveel mogelijk beperken. Met die reden proberen wij fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. 

1. Ons kantoor is gesloten voor publiek.

Heeft u een vraag voor SallandWonen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of een mail te sturen.

Het kan zijn dat de wachttijden bij de telefoon langer zijn dan u van ons gewend bent.

2. Reparaties kunnen vertraging oplopen
We komen zo veel mogelijk gewoon bij u langs om de reparatie uit te voeren. Als u griep of verkoudheidsverschijnselen heeft, worden alleen noodreparaties uitgevoerd.

  • Als u een reparatie aanmeldt, vragen wij wel of deze later uitgevoerd mag worden.
  • Voordat we bij u langskomen, vragen we of u klachten heeft (hoesten, koorts, verkoudheid) Is dat zo? Dan maken we liever een nieuwe afspraak voor over minimaal 2 weken.
  • Blijkt er toch iemand met verkoudheidsklachten in de woning te zijn als onze vakman langskomt? Dan vertrekt hij weer en maken we een afspraak voor een later moment. 
  • Blijkt er iemand ziek te zijn en is de reparatie noodzakelijk? Dan kijken we samen hoe we tot een oplossing kunnen komen.

3. We vragen of u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft, voordat we binnenkomen in uw woning.
Is het antwoord ja? Dan gaat de afspraak niet door. We maken dezelfde dag een nieuwe afspraak voor over minimaal 2 weken.

4. Persoonlijke afspraken met onze medewerkers kunnen worden afgezegd
Het kan zijn dat persoonlijke afspraken met onze medewerkers niet doorgaan. Waar mogelijk is er telefonisch contact.

5. Onze medewerkers schudden geen handen en houden afstand van gesprekspartners
Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen. Ze houden afstand van bezoekers en gesprekspartners.

 

(schilder)Onderhoud aan uw woning?

Deze werkzaamheden aan de buitenzijde van uw woning willen wij graag voor u uitvoeren. Wij volgen daarbij het advies van het RIVM en nemen preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Uw en onze gezondheid staan voorop!

Welke stappen volgen wij bij (schilder)onderhoud?
Stap 1: U ontvangt een brief waarin wij u over onze plannen informeren.
Stap 2: Een week voordat we onderhoud aan uw woning willen uitvoeren, neemt een medewerker van het betreffende onderhoudsbedrijf telefonisch contact met u op om de preventieve maatregelen tegen verspreiding van het virus met u door te nemen.
Stap 3: U kunt op dat moment aangeven of zij bij uw woning aan het werk mogen.

Groot onderhoud in de wijk Westdorp

Wordt aan uw woning op grote schaal onderhoud uitgevoerd? Dan heeft u van ons een brief ontvangen met informatie over de preventieve maatregelen die wij getroffen hebben om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. We vinden de veiligheid van onze huurders en van alle bouwmedewerkers heel erg belangrijk. We hanteren ook hier de maatregelen en de voorschriften van het RIVM.

Beperkte werkzaamheden ín de woning:

o Wij pakken geen ingrijpende binnenwerkzaamheden op. We beperken ons tot de werkzaamheden waarvoor we slechts kort in de woning hoeven te zijn, zodat bewoners in hun woning kunnen blijven. Tijdens de werkzaamheden verblijven bewoners in een ander vertrek dan waar op dat moment gewerkt wordt. Hiermee beperken we de contacten tussen bewoner en de werklieden tot een minimum.
o Het betekent ook dat op dit moment niet álle geplande werkzaamheden in en aan een woning worden uitgevoerd.

Nieuwbouw

Het bouwen van nieuwbouwwoningen voeren wij voor zover mogelijk uit. Wij volgen daarbij altijd het advies van het RIVM en nemen preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

 

 

 

Nieuwsarchief