Nieuwbouw in Raalte: op de plek waar eerst de Hartkampschool stond

Nieuwbouw op oude locatie Hartkampschool SallandWonen en de gemeente Raalte hebben vandaag verdere stappen gezet in de ontwikkeling van de Hartkamplocatie. Op de plek van de voormalige Hartkampschool komen acht sociale huurwoningen en...

Nieuwbouw op oude locatie Hartkampschool

SallandWonen en de gemeente Raalte hebben vandaag verdere stappen gezet in de ontwikkeling van de Hartkamplocatie. Op de plek van de voormalige Hartkampschool komen acht sociale huurwoningen en drie door de gemeente Raalte uit te geven kavels.

Wethouder Wout Wagenmans en directeur van SallandWonen Marijke Kool hebben vandaag een handtekening gezet onder samenwerkingsovereenkomst tussen de beide partijen.

Sociale huurwoningen
SallandWonen gaat op deze plek de buitengewoonthuiswoning bouwen. Dat is een woning voor 1- en 2-persoonshuishoudens, jong en oud, met of zonder zorgvraag. De acht sociale huurwoningen worden volgens planning in het tweede kwartaal van 2020 opgeleverd. SallandWonen bouwt deze woning op meerdere plekken in Salland. Aannemersbedrijf Valk uit Daarle gaat de woningen op de Hartkamplocatie bouwen.

 Lees meer over dit nieuwbouwplan op 'onze projecten'.  

Nieuwsarchief