We zijn op zoek naar een medewerker DMS en Support

SallandWonen is een actieve plattelandscorporatie in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe met ongeveer 5000 woningen. Wij werken met 60 collega’s aan onze maatschappelijke opgave door het verhuren, ontwikkelen en onderhouden van woningen om duurzaam en betaalbaar wonen mogelijk te maken. Dit doen wij niet alleen maar werken nauw samen met verschillende partijen in Salland.

Op dit moment zijn we op zoek naar een medewerker DMS en Support. 

Als medewerker DMS en Support verzorg je de postafhandeling door de inkomende- en uitgaande post te scannen en te archiveren en verspreid je de inkomende post. Je archiveert de post in het digitale archief en verricht werkzaamheden voor het centraal archief. Verder ben je voor medewerkers het eerste aanspreekpunt als het gaat om het gebruik van het elektronisch archief en zorg je voor de doorontwikkeling van het systeem. Daarnaast verricht je samen met je collega de facilitaire taken en draag je zorg voor het bewaken van de huisregels.

Het gaat om een vacature voor 16 of 18 uur. Je kan reageren tot maandag 17 juni 2019. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdagochtend 20 juni.