Werken bij

Vacature

Lees hier meer over deze vacature en hoe je kunt solliciteren

Ben jij een ambitieuze cijferspecialist met een passie voor financiële planning? Zoek je een functie waarin je kunt bijdragen aan vastgoedprojecten en tegelijkertijd jezelf kunt ontwikkelen? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team Planning en Verslaglegging, dat bestaat uit 5 ervaren professionals, bij SallandWonen!

Wat ga je doen?
Als Financieel specialist (junior) ondersteun je bij het opstellen van financiële rapportages en houdt je de voortgang van de administratie bij lopende vastgoedprojecten in de gaten. Je werkt met elkaar aan scenario's, jaarbegrotingen, planningen en verwerkt vastgoedgegevens voor vastgoedsturing. Daarnaast bewaak je budgetten en analyseer je financiële ratio's met behulp van tools zoals Power BI. Je speelt een essentiële rol bij het realiseren van duurzame woonprojecten in de regio Salland.

Een inkijkje in je werkweek:
Onderweg naar kantoor zie je de resultaten van één van de nieuwbouwprojecten. Je realiseert je dat jouw inspanningen bijdragen aan duurzaam wonen in de regio Salland.

Eénmaal op kantoor neem je plaats aan een rustige flexplek. “Drukke dag vandaag?” vraagt je collega. “Ja, maar vooral een diverse!”, antwoord je. Jouw maandagochtend begint namelijk met een overleg met de projectleider over de kosten van meer- en minderwerk en je bespreekt de financiële risico’s van een groot onderhoudsproject. Je hebt de afspraak goed voorbereid, zodat de projectleider met een goed verhaal bij de aannemer aankomt.

Je analyseert de maandrapportage en ziet dat cijfers achterblijven bij de planning. Je gaat op onderzoek waarom de prognose niet is aangepast en maakt een afspraak met de projectleider. Tegen het einde van de dag belt een collega over de investeringen die zijn gedaan in één van de panden, je bent even uit je focus. Hoe zat het ook alweer? Dit moet je even nazoeken in de systemen. Op naar morgen, waar onder meer een bespreking met de werkgroep datakwaliteit op de planning staat. Daar kijk je nu al naar uit!

Wie zijn wij?
Bij SallandWonen draait alles om onze huurders en woningzoekenden. We verhuren ruim 5500 woningen in de gemeenten Raalte en Olst/Wijhe en streven ernaar om mensen in Salland een thuis te bieden. Onze organisatie is open, informeel en plat, waar jouw inbreng wordt gewaardeerd. Onze 72 enthousiaste medewerkers, van vakman tot projectleider, gaan elke dag vol ambitie aan de slag. We moedigen een cultuur aan van samenwerking, groei en continue verbetering.

Wat bieden we jou?

 • Een afwisselende functie van 32-36 uur per week
 • Marktconform salaris tussen € 3.226,- en € 4.278,- bruto per maand
 • Flexibele werkplekken op ons nieuw ingerichte kantoor en mogelijkheid tot thuiswerken
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en het inbrengen van nieuwe ideeën
 • Een gezellige werkomgeving met fijne collega's en goede koffie

Wat vragen we van jou?

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in Finance en Control
 • Kennis van financiële planning en projectadministratie
 • Affiniteit met ICT applicaties 
 • Communicatief vaardig, proactief en stressbestendig
 • Gericht op samenwerking en klantgericht werken

Solliciteer nu!

Wil jij aan de slag bij een vooruitstrevende organisatie en deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan eenvoudig via het sollicitatieformulier. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Lianne Veenhuis, adviseur HRM, via 06-13069111. Je kunt reageren op deze vacature tot en met 20 mei en de sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 27 mei 2024.

Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een veelbelovende baan bij SallandWonen.

 

Wonen is een mensenrecht

Onze huurders en woningzoekenden, daar draait het om. Gezinnen, studenten, senioren, alleenstaanden, stellen, samengestelde gezinnen, ze wonen allemaal in onze ruim 5500 woningen in Gemeenten Raalte en Olst/Wijhe of zijn op zoek naar een (andere) woning.

Wij helpen mensen in Salland om te wonen wanneer ze het zelf niet kunnen regelen. Want wonen – het hebben van een thuis – is een belangrijke voorwaarde voor maatschappelijke deelname van iedereen.

De sleutel van ons succes is dat we intensief en goed samenwerken met alle betrokken partijen. Onze medewerkers, onze leveranciers en onze maatschappelijke partners, zoals gemeente en politie. Met als doel: de beste oplossingen vinden en uitvoeren voor het gemeenschappelijk belang. Zodat iedereen kan wonen, want wonen is een mensenrecht.

Werken bij SallandWonen

Voel je welkom

Kom je bij SallandWonen werken of stage lopen, dan ben je welkom met alles wat je inbrengt: je persoonlijkheid, je ideeën, je talenten, je vragen en je wensen. We hebben een open werkomgeving, waarbij ieders mening telt. Bij ons mag je jezelf zijn. We werken fijn en goed samen. We luisteren naar jouw vragen en wensen en staan open voor jouw ideeën. We houden de lijnen kort en hebben een ‘platte’ organisatie met een informele, Sallandse cultuur.

Medewerkers, stagiairs, klanten, leveranciers en samenwerkingspartners kunnen erop vertrouwen dat we onze afspraken nakomen. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dat is SallandWonen.

Ook onze klanten voelen dat ze welkom zijn. Op ons kantoor of als nieuwe huurder van een woning. We ondersteunen onze huurders zodat ze goed en prettig kunnen wonen.

In onze communicatie zijn we eerlijk, helder en zorgvuldig. In goede tijden – als je net de sleutel van je nieuwe huis hebt gekregen of je arbeidsovereenkomst hebt ondertekend – en in slechtere tijden – als er betalingsproblemen zijn of een moeilijke privésituatie.

We zijn allemaal SallandWonen

Onze 72 medewerkers gaan elke dag met veel enthousiasme en vol ambitie aan de slag. In de woningen, in de wijken en op ons kantoor in Raalte. Van vakman tot opzichter en van communicatiemedewerker tot projectleider. We zijn allemaal SallandWonen.

We verwachten van alle collega’s dat iedereen op eigen initiatief hulp biedt én om hulp vraagt. We praten met elkaar en niet over elkaar.

In ons laatste medewerkers onderzoek scoorden we op tevredenheid gemiddeld een 8. Daar zijn we blij mee, maar er zijn altijd onderwerpen die beter kunnen. Gelukkig leren we elke dag van én met elkaar hoe we het nog beter kunnen doen. Leer en groei jij met ons mee?

In woningen en wijken

Veel van onze collega’s hebben dagelijks contact met onze huurders. Wij bieden extra hulp en ondersteuning bij zelfstandig wonen of denken mee over een fijne buurt om in te wonen.

Iedereen draagt hieraan bij. Onze opzichters verwelkomen nieuwe huurders en overhandigen de sleutels van hun nieuwe woning. Onze woonconsulenten doen de rondes door hun wijk en gaan met buren in gesprek bij overlast. Onze vakmannen zorgen ervoor dat wat stuk is weer gerepareerd wordt. Want een huis moet een fijne plek zijn én blijven.

We houden onze ogen en oren goed open. We hebben aandacht voor onze huurders en hun buren. Daardoor weten we wat er speelt in de wijk. Zo zorgen we samen met onze partners, zoals de gemeente en de politie, voor een wijk waar ruimte is voor iedereen.


Op kantoor

Ons kantoor staat in Raalte, aan de Domineeskamp 1. We hebben daar verschillende soorten werkplekken. Jij kiest waar je zit: wil je een plek om samen te werken? Of zoek je juist een plek om rustiger en afgeschermd te kunnen werken? Thuiswerken is daar ook een onderdeel van. Zo kan jij steeds die werkplek kiezen die het beste past bij de taak van dat moment.

Je krijgt bij ons het vertrouwen, de verantwoordelijkheid en de vrijheid om jouw werk zo in te richten dat het past bij jou. En wij helpen je hierbij. Bijvoorbeeld met een volledig uitgeruste werkbus, een deelauto/fiets, laptop en telefoon, of gewoon met een goed ingerichte werkplek op kantoor of thuis.

We werken "Lean". Dat betekent dat we verspillingen voorkomen en steeds werken aan het verbeteren van onze processen. 
We bekijken onze processen altijd vanuit het oogpunt van de klant. Of je nou plannen maakt voor nieuwe, duurzame woningen of nauw betrokken bent bij sloop, renovatie en bouw.  En of je nou een passende woning aan een nieuwe huurder aanbiedt of een huurder uitnodigt voor een gesprek over een betalingsachterstand. We zoeken en vinden praktische, klantgerichte oplossingen en zetten ons in voor onze huurders en collega’s. Ook op kantoor is geen dag hetzelfde.


Open sollicitaties

Zie jij en droombaan hier nog niet tussen staan? En wil je wel graag kijken wat er voor jou mogelijk is? Stuur ons dan een open sollicitatie via het sollicitatieformulier.
Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Stage

SallandWonen biedt aanstormende talenten die kennis willen maken met de corporatiebranche of mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, graag de kans om in de praktijk mee te draaien.

Wij staan open voor verschillende mogelijkheden: snuffelstage, meewerkstage, afstudeeropdracht of een werkervaringsplaats.

Als je interesse hebt voor een stage- of werkervaringsplaats bij SallandWonen, kun je het sollicitatieformulier invullen. Voeg daarbij je cv toe en vermeld in ieder geval:

 • begin en einddatum stage;
 • aantal stagedagen en -uren per week;
 • opleiding en opleidingsniveau;
 • korte omschrijving van de gewenste opdracht.

 

Buitengewoon Werk

Wie werken er bij SallandWonen? Wat maakt werken bij ons zo leuk? Collega's vertellen het zelf:

   Hilco Haarsman, Manager afdeling Vastgoed