Betalingsregeling

Soms komt u onverwacht in een andere financiële situatie terecht, of doen zich andere problemen voor waardoor u de huur niet op tijd kunt betalen. Blijf daar dan niet mee zitten! Neem dan contact op met ons.

Wilt u contact met ons opnemen?
Bel tijdens kantooruren met 0572 348 348. Of u stuurt ons een Whatsapp-berichtje. Maak hiervoor gebruik van een mobiel apparaat. Stuur een WhatsApp bericht

Kan ik een betalingsregeling met jullie treffen?

Ja dat is soms mogelijk. Dit gaat in overleg met u. Wilt u weten wat de voorwaarden zijn, neem dan contact met ons op.

U kunt digitaal een verzoek indienen voor een betalingsregeling door in te loggen in 'Mijn SallandWonen' of bel ons via 0572- 348 348.

Welke voorwaarden gelden bij het afsluiten van een betalingsregeling?

Dat is afhankelijk van uw persoonlijke en financiƫle situatie. Wilt u weten of u een betalingsregeling kunt treffen? Belt u ons dan.

Ik heb betalingsproblemen, wat moet ik doen?

Kunt u door omstandigheden de huur niet op tijd betalen, of dreigt er een achterstand te ontstaan? Dan raden wij u aan zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een van onze incassoconsulenten. Samen zoeken we dan met u naar een oplossing.

U kunt digitaal een betalingsregeling aanvragen door in te loggen op 'Mijn SallandWonen'.

Is een betalingsregeling of betaalafspraak de beste oplossing, dan brengen we u daarvoor geen extra kosten in rekening. Ook kan het zijn dat we u adviseren om conact op te nemen met een hulpverlenende instantie. Zo voorkomt u vervelende aanmaningsbrieven en dure incassokosten.

Met welke instanties werken jullie samen als het gaat om betalingsproblemen?

Instanties waar de incassoconsulenten van SallandWonen veel mee samenwerken zijn:

SallandWonen werkt samen met verschillende instanties. Bekijk in het overzicht: de sociale kaart,  welke instanties u ondersteuning kunnen bieden op allerlei gebied.

Uw vraag is niet beantwoord of u kunt de juiste informatie niet vinden? Stel hieronder uw vraag en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.

Stel een vraag